Hjemmeoppussingsideer

home-improvement-tips

Valg av boligoppussing er noe personlig. Hvis du skal bo i hjemmet i lang tid, kan du ta avgjørelser om hva du liker best. Hvis du selger innen relativt kort tid, er det mange faktorer å ta hensyn til. Denne artikkelen vil gi deg ideer om hvordan du kan ta gode beslutninger når det kommer til forbedringsprosjekter.

Hvis du bytter ut maskinvaren i hjemmet ditt, for eksempel dørhåndtak, hengsler, trekk, lysarmaturer osv., Kan det forvandle et hjem fra en tid til en annen. Det er en rask og enkel måte å få hjemmet ditt til å se nyere og mer oppdatert ut bare ved å bytte ut disse små detaljene. Børstet nikkel og kobber er flotte nye trender som vil krydre utseendet ditt.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du sørge for å gjøre bakgrunnsarbeidet ditt og sørge for at entreprenøren er bundet. Dette er viktig fordi en måte å forsikre deg om at jobben du hadde tenkt å bli fullført, vil bli fullført i henhold til de angitte vilkårene. Obligasjonsleverandøren vil også dekke eventuelle skader eller tyverier som oppstår.

Når det gjelder oppussing av hjemmet, er et av de første spørsmålene du trenger å stille deg selv om du har tenkt å selge huset snart. Hvis svaret er ja, bør alt du gjør bare for å fremme verdien av huset ditt, bare fokusere på kritiske vedlikeholdsprodukter og områdene med høyest synlighet. Hvis du ikke selger snart, vil du ha mer spillerom for å designe på en måte som er gunstigere for din egen smak.

Kjøp noen plastkasser, og begynn å sortere ting i garasjen din. Merk disse boksene, og sørg for at du kan stable ting oppå dem. Denne taktikken koster deg ikke mye og vil beskytte tingene dine mot insekter.

Hvis du er bekymret for å øke verdien til hjemmet ditt, ikke legg i et svømmebasseng under ditt neste oppussingsprosjekt. Vedlikehold på et basseng er veldig tidkrevende, og de er også vanskelige å rengjøre. Din energi ville blitt brukt bedre på et prosjekt (for eksempel en hage) som vil gi deg bedre avkastning på hvor mye penger du bruker.

Rengjør bare møblene dine med møblerens. I mellomtiden er det fristende å bare bruke en filleklut og kjøre over møblene dine med vann, det ender faktisk med å skade overflatene. Bruk spesialrengjøringsmidler som Pledge og spray rikelig over overflatene. Det beskytter ikke bare overflatene dine, men avviser også støv.

Unn veggen din til en vogn! Nei, ikke til et barns leketøy, men til et spesiallaget anker og vippebolt! Skaftet på en vogn utvides når du skrur den godt fast. Den kan brukes til å holde et bilde eller annet lysgjenstand på plass på overflaten av en hul vegg der det ikke er noen underliggende pigg å spikre på.

Det kan være litt vanskelig å opprettholde et nivåhode og drive for perfeksjon under ombygging av hjemmet. Det skjer mye, og du må være i stand til å «rulle med slagene» for å si det sånn. Ideene i denne artikkelen har vist deg hvordan du kan ha et vakkert hjem uten å bryte bankene og vise frem din egen personlige stil mens du ikke dreper videresalgsverdien din.

Comments are closed.