Hva Du Bør Vite Om Forbedring Av Hjemmet

Interessert i å ta på deg et oppussingsprosjekt? Denne artikkelen inneholder de beste tipsene for å gjøre jobben din enklere. Enten du planlegger å takle et større prosjekt, eller om du ønsker å skifte ut noen små lysarmaturer, vil du finne noen nyttige råd ved å lese følgende triks for handelen.

Mange leietakere som leier en leilighet eller et hjem er i et syltetøy når utleiere ikke tillater leietakere å male veggene i en annen farge eller ta av tapetet som ikke passer deres smak. En flott måte å komme seg rundt dette på er å kjøpe flate laken (den uinnrettede typen) og feste dem i en behagelig design på veggen. Dette vil ikke skade det underliggende tapetet eller malingen, og kan legge til et snev av personlighet som ikke vil misfinne utleieren.

Persienner kan støvsuges, men på et tidspunkt må de vaskes. En måte å vaske dem på er å legge dem i badekaret og bruke en børste og løsemiddel for å rense støvakkumuleringen. En enklere måte kan være å vaske dem mens du fremdeles henger. Legg en plastdråpe under for å holde vannet fra gulvet.

Hvis du lider av sinne for å eie et lite soverom, kan du lage en optisk illusjon som får det til å virke større enn det er. Ommaling av rommet ditt i lysegrønt eller blått kan skape en følelse av mer “plass”. Du kan også innlemme farger som off white eller beige, men de vil ikke føles så behagelige eller varme som de andre fargene ville gjort.

Bruk en fleksibel beholder til å blande akkurat nok tørrpuss av Paris til det du har tenkt å bruke. Når du er ferdig med jobben, er alt du trenger å gjøre å la resten av gipset stivne, snu beholderen opp ned over en søppelkasse og bøy sidene. Gipset skiller seg rent fra beholderen, og du kan sette beholderen bort til bruk ved neste jobb.

Spreng boblen i det nylig påførte vinylgulvet, og lapp det deretter! Vinylgulvbelegg vil boble opp av flere grunner. En måte å fikse det på når det nettopp har blitt påført gulvet, er å stikke hull i boblen med en nål, la luften slippe ut og vekta den til den tørker.

Hvis du ikke liker å spikre bilder på veggen på grunn av hullene neglene lager, er det en enkel løsning å kjøpe monteringsruter. Montering av firkanter kan lett holde noen få pund og kan raskt fjernes uten å skade veggen din. Fest fire firkanter helt, en i hvert hjørne av rammen for å montere bildet riktig på veggen.

Så du har bestemt deg for å ta fatt på det etterlengtede oppussingsprosjektet. Du har tatt det riktige valget ved å starte her. I denne artikkelen har vi diskutert de beste triksene for å hjelpe deg med å få jobben gjort. Vi håper du har funnet denne informasjonen nyttig, og at det gjør ditt neste prosjekt mye lettere å gjennomføre.

Comments are closed.